Kusiin Vitamin

Bacillhistorier, tidskapare, livstankar, böcker

Sagt om ”Lova”

Trying to follow my dreams, 19/8 2013

Recension

UNT, 23/7 2013

Mörker och hopp, recension

Lina Arvidssons blogg, 19/7 2013

Medverkar i Lilla sommarintevjuvn.

TH Härjedalen, 17/7 2013

”Ny roman hämtar miljön från Burhögen i Ransjö”. Helsideartikeln med bild skriven av Åsa Evertsdotter.

Radio Uppland, 21/5 2013

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=114&artikel=5541048

Upplandsnyheter, 23/5 2013

https://vitaminkusin.wordpress.com/2013/05/31/mediakarusellen-rullar-pa/

Intervjuv ATL Magasin, 31/5 2013

http://www.atl.nu/lantbruk/vinn-boken-lova

Anneli:

”Vilken underbar bok, längtar redan efter nästa.! Så härligt med karaktärer som känns äkta och inte konstlat perfekta. Jag har både fnittrat åt dialogerna och känt igen mig  i Lova.”

Anna:

”Jag har varit lässvag i sommar, det var månader sedan jag läste något mer än en stickbeskrivning eller löste ett korsord. Men idag öppnade jag Lova när jag satt på tåget till Stockholm. Fastnade direkt i personbeskrivningarna. Har inte tid och lust att jobba, vill hem och läsa :-)”

Camilla:

”Jag tyckte mycket om boken. Fällde en och annan tår och skrattade högt ibland, precis som flera berättat om före mig. Personerna lever med ett tag efteråt och jag funderade på “Vad hände sedan?” Man liksom lär känna personerna och vill veta mera! Fast det är bra med böcker som bara är en bok också, och inte en hel sereie som ska läsas.
Ser mycket fram emot nästa bok, som syrran din säger är på väg!”

Annika:

”Är mitt inne i din bok. Vad duktig du är på att skriva, vilka miljöer! Känns som man liksom är där i Australien :)”

Anna:

”Har precis börjat läsa Lova! Har kommit till att Chris bjudit henne på middag. Du skildrar deras begynnande romans väldigt trovärdigt. Jag är spänd på hur det kommer utveckla sig. Kanske Fred kommer lägga in en stöt också? Håhåjaja! ;)

Rebecca:

Vilken bra bok du har skrivit, underbart skrivspråk! Det blev till och med några tårar här och var

Emmelie:

”Jag har precis läst ut Lova och tyckte mycket bra om den! Fin kärlekshistoria och så fick du mig att längta tillbaka till Australien. Hade du aldrig varit där? Det känns så :)

Anna:

Läste ut Lova igår kväll (på centralen, på tåget och sen hemma). Å, vad den var mysig! Jag gillade att slutet inte bara rullade på ”som på räls” även om man blev lite orolig där ett tag. Jag hade lite roligt åt några detaljer (t.ex. att det ”smällde” av en kudde som kastades mot en dörrpost  ) men jag gillade verkligen stämningen i boken, och människorna. Annars hade jag definitivt inte läst ut den samma kväll – jag var ju egentligen lite trött efter helgen. Och jag skrattade högt (på Centralen!) åt den där kommentaren om spindlar i början. Att storleken inte har någon betydelse!”

Nina:

”Fastnade i min nya bok, har nu läst i 3h, märkte inte ens när T kom hem…jag tar några kapitel till.”

Britt:

Jaa Eva vilken underbar bok…du är otrolig att skildra allt så man ser bilder så precis när du beskriver något…så detaljerat..personerna ser man också..du är ju född författare…du får aldrig sluta skriva Eva..jag är ingen stor bokläsare, men dina böcker kommer jag längta efter när jag läst ut en.”

Åsa:

Får blinka hysteriskt för att hålla tårarna borta. Härlig läsupplevelse.

Eleni:

”Stackars mina barn som får nattas lite tidigare än vanligt bara för att jag ska kunna kasta mig i sängen och läsa ett par kapitel till.”

Margareta:

”Detta är en bladvändare man inte vill lägga ifrån sig. Högt driv i historien och lätt att tycka om rollfigurerna. Ett extra plus till att boken utspelar sig i Australien då jag alltid velat åka dit. Läs den!”

Margareta:

”Bra tempo i en söt kärlekshistoria jag inte kunde lägga ifrån mig. Ville hela tiden bara läsa ett kapitel till. Perfekt bok att ha med till stranden eller på pendeltåget.”

Linda:

”Ett plus i denna debut är berättarglädjen och en viss humor. I övrigt känns detta som ett hafsverk med stora brister i såväl språk som det skrivtekniska. En alltför tunn soppa i min smak.”

Annonser

2 thoughts on “Sagt om ”Lova”

 1. Camilla on said:

  Jag tyckte mycket om boken.
  Fällde en och annan tår och skrattade högt ibland, precis som flera berättat om före mig.
  Personerna lever med ett tag efteråt och jag funderade på ”Vad hände sedan?” Man liksom lär känna personerna och vill veta mera!
  Fast det är bra med böcker som bara är en bok också, och inte en hel sereie som ska läsas.
  Ser mycket fram emot nästa bok, som syrran din säger är på väg!

  • Stort tack för kommentaren! Vad roligt att du går och tänker lite på personerna efteråt. Nu ligger det ju ett dokument i datorn som heter ”vad hände sedan…”. Får se om förlaget tycker det verkar intressant i framtiden. ”Här och nu” som handlar om Ingrid kommer i maj, 2014.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: