Kusiin Vitamin

Bacillhistorier, tidskapare, livstankar, böcker

Manus 2 inlämnat till förlag

Här och Nu bytte ägare igår, mer eller mindre. I alla fall läsare. Eller, rättare sagt, granskare. Vad jag vill säga är att omarbetningen av det första utkastet på Här och Nu (som jag envisas med att tänka på som Ingrid) är klart. Barndomen är ändrad, sexscener är tillagda, upprepande ord är (i många fall) (de fall jag kunde hitta) utrotade och dialoger utarbetade.

Kommer förläggaren gilla? Kommer hon ge tummen upp och ge sig i kast med korr-arbetet? Kanske ge förslag på omslag?

Jag vet inte, men jag är glad att jag har ett kontrakt så jag behöver inte gå och bita naglarna av mig på grund av den lilla detaljen. Jag vet också att det väntar fortfarande hårt, hårt arbete framöver med min Ingrid, men i slutändan blir det en bok.

Slutändan heter maj, 2014.

Nu ska jag börja, på största allvar, med min ungvuxenroman. Studiebesök är inbokat. Jag minns ju inte hur det var att vara 20 så jag måste ut i verkliga livet. Höra hur de pratar, förstår hur de tänker, hur de använder elektronik  och vad de sätter på sig på dagarna. Sådana saker.

Det ska bli KUL!

Annonser

Single Post Navigation

2 thoughts on “Manus 2 inlämnat till förlag

  1. Har inte riktigt grepp här, men är det Frank som ger ut 2:an också? Eller har du fått ge dig ut i djungeln igen och leta? Tack för igår!

    • Det var faktiskt så lyxigt att Här och Nu var klar när allt trixande och fixande med Lova var över. Och än mer lyxigt att förläggaren (Frank Förlag) gillade det första utkastet och gav mig ett kontrakt.
      Tack själv, supertrevligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: