Kusiin Vitamin

Bacillhistorier, tidskapare, livstankar, böcker

Jag är i tidningen igen

Tidningen Härjedalen kan visst inte få nog av mig och min bok. Nu har de arrangerat en tävling med lurig fråga.

20130810-093527.jpg

20130810-093542.jpg

Annonser

Single Post Navigation

6 thoughts on “Jag är i tidningen igen

 1. Grattis! Har precis börjat läsa Lova! Har kommit till att Chris bjudit henne på middag. Du skildrar deras begynnande romans väldigt trovärdigt. Jag är spänd på hur det kommer utveckla sig. Kanske Fred kommer lägga in en stöt också? Håhåjaja! 😉
  Hur har du gjort med media? Har tidningarna tagit kontakt med dig, eller har du ringt? Kanske ditt förlag har tagit kontakten åt dig?
  Vore bra att få lite info runt marknadsförning, eftersom jag är i faggorna själv!

  • Tack! Jag blir alltid nervös och glad då folk berättar att de läst/läser min bok. Mitt alster, mitt hittepå. Kul att du gillar det! Ja du, Fred är en kille jag gillar. Han och Lova skulle bli ett fint par…
   Angående marknadsföring är det nog lite olika vilket förlag man har samt vilken person man är. Mitt lilla förlag har inte så mycket muskler men all signering har hon bokat in. Press har vi hjälpts åt med. Jag har själv kontaktat en del tidningar och sedan har förläggaren legat på för att få avtalet i hamn. Mycket att prata om boken i varje tillfälle när man är ”privat”. Man vet aldrig vad det kan ge. Det är lite som att sälja sig själv och det känns fult på något sätt men jag brukar tänka att det är för Chris och Lovas skull. Att de ska nå ut till flera, ta ett steg närmare verkligheten så att säga. Stort lycka till med din egen bok! Det ser jag fram emot att få höra med om.

   • Tack så mycket för ditt svar!
    Jag får skaffa mig skinn på näsan helt enkelt! Mitt förlag hjälper till med vissa kontakter, men jag vet inte riktigt hur. Det har ju varit semestertider, så det ska väl rulla igång nu när höstterminen börjar. Känns väldigt bra att ge ut så här i början på hösten. Jag ska gå runt till biblioteken runt i länet och alla bokhandlare jag kan komma på! Får ägna tid till det helt enkelt. Det är en hård värld med stor konkurrens har jag förstått. Det är mycket att lära!
    Nu har jag kommit till sidan 134 (skrattade för mig själv när jag såg att det var precis halva boken!) och tycker att den växer. Snart, snart ska de väl kyssa varann! Det riktigt vibrerar mellan dem ju! Jag gillar boken och är så glad att jag fått alla dessa kontakter genom debutantbloggen. Har läst Välkommen ut på andra sidan också och den var också jättebra! Skönt att läsa annat än deckare som annars är mina favoritböcker så här på sommaren. Ha det riktigt bra nu! Jag ska tipsa mitt bibliotek om Lova om de inte tagit in den, man vet aldrig! 🙂
    KRAM Anna

   • Men tack igen! Å vad jag gillar att du gillar. Och att de snart ska kyssa varandra. Kanske… 🙂
    Bibliotek är asbra, för att säga det milt. Jag gick till mitt lokala bibliotek och sålde mig in på en signering. Det blev 15 sålda böcker i ett nafs samt att de direkt köpte in boken på bibblan. Jag gillar´t! Jag ska se till att din bok hamnar här i Uppsala också. Tack för din draghjälp. Det är så det går till för oss debutanter.
    Kram

   • Kul! Ja, klart vi ska hjälpa varandra. Det finns ett jättefint bibliotek i Kumla där jag jobbar. Där ska jag sälja in mig med signering och hela fadderullan. Och fråga efter din bok där också…. Ha det bra!
    Kram

   • Låter som en bra plan! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: