Kusiin Vitamin

Bacillhistorier, tidskapare, livstankar, böcker

Min radiodebut där Lova är huvudperson

Just innan gick tankarna så här: lugn och fin. Lugn och fin. Andas mellan varje ord. Försök tänka däremellan. Lugn och fin. Kan du inte svara så flamsa inte. Lugn och fin.

Och sedan insåg jag att det var i direktsändning.

Lugn och fin.

Så här gick det.

Annonser

Single Post Navigation

6 thoughts on “Min radiodebut där Lova är huvudperson

  1. Jag tycker att du klarade det galant. Riktigt proffsigt. Det var väldigt kul att höra mer om Lova.

    • Tack! Själv kan jag bara fokusera på hur min röst låter och det faktum att han skruvade ned ljudet så snart jag skrattade… Kanske en dag, när jag är gammal (alltså, äldre än i dag) kan jag höra med andra referenser… Kul att du gillade dock!

  2. britt mattsson on said:

    Jaa du Eva…du låter helt fantastiskt avkopplad i radion..det kommer ju att gå galant när du kommer till Malou på hennes program…för det ska jag se till att du gör..såå roligt att höra dig berätta om Lova…och en ny bok har du på gång..LYCKA TILL och kramar från mig och JohnEvert ❤

  3. Vad spännande att få höra bakgrundsstoryn till Lova! Jag är riktigt imponerad att du kunnat skriva så bra om ett landskap du aldrig besökt, kan du inte berätta mer om hur du har gårr tillväga? 🙂 Jag har förlagt min story till nordligaste Sverige där jag aldrig varit och tycker det är jättesvårt att beskriva det på rätt sätt.

    • Google Earth är mitt nyckelord här. Och så lite Google Earth på det. Samt att endast beskriva i yviga rörelser så att läsaren själv plockar in detaljerna utan att de tänker på det själv. Jag har faktiskt inte en aning om det fungerar, för jag har inte hört ett ord om läsarupplevelsen. Det är helt tyst, på alla bloggar….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: