Kusiin Vitamin

Bacillhistorier, tidskapare, livstankar, böcker

Bara liiiite stressad

Om man lämnar bort Lilleman för en natt bara för att få sova fullt ut och det slutar med att man istället går upp klockan fem. Ja, då är man nog lite stressad.

I helgen ska korret in till förlaget. Jag hade sju dagar på mig att läsa igenom sidorna, fundera över varje liten punkt, bokstav och radbyte. Hela tiden i bakhuvudet ”det här ska andra snart läsa!” Hela tiden med barnen runt knäna och ryggen på köksbänken.

Samtidigt är vi i fullaste fart att få någon slags ordning på vår avslutande uppsats i MBA. Det vi trodde skulle vara en långsam promenad i parken, blev blodigt allvar och massor på dagsordningen. För att inte tala om alla de lösa trådar vi inte helt får fatt i.

Idag blir det hämtning av Lilleman, korra färdigt manus och sända in, göra ett debutantinlägg till veckan, läsa artiklar till MBA och lugna stressen.

Tur att jag gick upp klockan fem…

Annonser

Single Post Navigation

2 thoughts on “Bara liiiite stressad

  1. Britt Mattson on said:

    Godmorgon familjen Ludvigsen… Eva du skrev för ett tag sen att du får in en novell till i Allers.. Jättekul.. Men vet du nåt om när och i vilket nr den kommer in i… Ha en skön Söndag.. Kramar till er alla från Sveg ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: