Kusiin Vitamin

Bacillhistorier, tidskapare, livstankar, böcker

En halvdan årsuppdatering

Egentligen hade jag tänkt skriva en schysst årsuppdatering här. En sådan där som alla andra bloggar gör. Hur många som läst bloggen, hur många inlägg jag har lyckats skapa osv. Jag tänkte även ta upp saker som ett visst manus som visst ska bli bok, en brud som snart ska fotograferas och en debutantbloggare.

Men livet kom emellan.

Istället blev julen fylld av kaos, kaos, otippade sjukdomar och lite brutna höfter (nej, inte min). Jag tror minsann också barnen fick självspinn och snön uteblev. För att inte tala om korrekturläsningen som fortfarande fyller mitt huvud. Och julklappar som nu ska packas upp och stuvas in på ställen jag inte har.

För att inte tala om resorna i bilen jag och min stackars familj varit med om. Ett tag kändes det som om vi levde i bilen. Kuskade från ställe till ställe. Totalt hade vi fyra julaftnar. Det betyder också fyra julbord. Och tre väldigt uppstissiga barn.

På nyårsafton lade jag mig nio. Helt utpumpad av ljudnivån, den väldiga farten och ständiga uppassningen på Lilleman. Och så bilkörandet och planerandet av kläder som ska plockas ur packning, ned i nästa packning och vem var det nu vi fick den här tröjan av?

Men nu har vi precis kommit hem efter tio timmar på motorvägen. Det är väldigt skönt. Ser fram emot min egen kudde och nya tysta väckarklocka (alltså, den låter nog när den ska låta, men den summar inte ständigt som min gamla). De sista dagarna på ledigheten skulle vi egentligen tapetsera om i två rum. Det gör vi inte. Jag ska till Hufvudstaden och fotograferas för boken (jamen ni hör ju! Det är ju sant, det där med boken!). Julen ska städas bort och två födelsedagar ska firas. Och så en tenta.

Min mera schyssta årskrönika får dröja ett par dagar. Lagom tills jag har landat.

Hoppas ni alla får ett härligt 2013 med riktigt mycket utmaningar och huvudbryn. Så där så att man känner livet inom sig!

Annonser

Single Post Navigation

2 thoughts on “En halvdan årsuppdatering

  1. God fortsättning!
    Välkommen hem efter julturnen, nu känns det väl nästan som semester att slippa sitta i bilen 🙂 Grattis till alla framgångar, det är du värd många gånger om!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: