Kusiin Vitamin

Bacillhistorier, tidskapare, livstankar, böcker

Inte alltid lika genialiskt upplägg

För tredje kvällen i rad skulle Mr Underbar ut genom dörren lagom till badning och nattning. Det har ju gått rasande bra de sista två gångerna. Så jag planerade att både räkna lite MBA, pyssla med blogg samt märka upp kläder (plus allt det där med barnen, men det är ju uppenbart).

Det började redan i badet. Fullskaligt slagsmål med Lilleman i frontlinjen. Det gormades och skreks från min sida. Det gjorde naturligtvis bara att barnen skrek tillbaka lika högt. Upp med dem och ut i hallen. På med pyjamasar och hota med sänggång om de inte skärpte ihop sig. Det gjorde de verkligen inte.

Så vi satte oss framför tvn.

Där fortsatte det regelrätta sjöslaget. Lilleman ville bara ställa sig upp i den hala soffan och ropa ”hallå!” medan jag jagade efter med en välling så han kunde somna in. Det ville inte han. Och då blir de andra barnen arga. Riktigt arga. För vi låter så mycket att de inte hör tvn.

Så vi gormar och skriker lite mera på varandra. Bara för att det är onsdag och rätt så trevligt att samtala nära med sina barn.

Lagom till att Mr Underbar stiger in genom dörren har Lilleman slocknat av ren utmattning och Sötnosen vänder in sina ögonvitor och möter John Blund. Lilla Hjärtat får lite fred och ro och är tyst.

”Här har ni det bra.”

Jo, jo…

Annonser

Single Post Navigation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: