Kusiin Vitamin

Bacillhistorier, tidskapare, livstankar, böcker

Litet flämtande ljus i det totala stugmörkret

Såg ni den här kommentaren förra veckan:

Jag såg ett tidigare inlägg om att ni varit med om en brand.. låter hemskt. Skulle dul vilja berätta mer om denna? Och hur ni har det idag?

Anledningen till att jag skriver till dig är för att vi letar efter privatpersoner som förtjänar att få sin trädgård omgjord i ett tv-program och därför tänkte jag att om erat hem brunnit ned har detta även påverkat trädgården. Är detta något som kan verka intressant? 

Det kändes på något sätt otroligt rörande att någon läst inlägget om branden och sedan sänt iväg en förfrågan om trädgården. Även om det i sig inte betyder att vi har någonstans att bo så var det en liten flämtande låga.

Gick precis runt i den övergivna trädgården och insåg hur snabbt den kan förfalla när ingen bor på tomten. Även  om mor gärna går dit med en kaffekopp tidigt på morgonen för att lyssna på fåglarna så kan inte blommorna vattnas då vattenledningarna brann upp eller gräset klippas då elen är klippt. Då faller det. Den fina trädgården som prunkade av både bärbuskar, prydnadsblommor och härlig tjock gräsmatta. Där liv och tjo hela tiden stimmade. Både av ungar, bilar och hundar. I en enda salig röra.

Nu är det mörkt, släckt och tomt. Vissnat och överväxt. Och gräsplätten där huset en gång stod är ett hån mot alla försäkringspremier som betalats in.

Låt oss hoppas att mor får ta del av erbjudandet ovan!

Annonser

Single Post Navigation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: