Kusiin Vitamin

Bacillhistorier, tidskapare, livstankar, böcker

Det andäktiga slutet..

Nu var det slut…. Blev det som ni trodde? 🙂

Lova låg med kinden mot Chris nakna bröstkorg och ritande små cirklar med fingertoppen över hans mage. Hon befann sig i en känsla av absolut frid och ro. Vad henne anbelangade kunde världen fortsätta snurra på utanför fönstret bara hon fick ligga här i den varma sängen och rita sina cirklar.

Med ett matt leende halvlåg Chris på rygg stödd på kuddar. Att ha Lova nära igen och veta att de nu hade en chans till ett liv tillsammans gjorde honom mer glad och lycklig än vad han trodde var möjligt. Kroppen kändes utvilad och utmattad på samma gång. Det gjorde honom inget ifall morgonljuset dröjde.

“Ångrar du dig”, viskade han ut i mörkret. Lova slutade med sina cirklar, reste sig upp på ena armbågen och tittade honom in i ögonen.

“Det skulle i så fall vara att vi inte har gjort det tidigare”, svarade hon med en glimt i ögat medan hon böjde sig fram och kysste honom.

Chris drog sina händer genom hennes trassliga hår, men upplevde hur hon stelnade till och drog sig undan. Han tittade undrande på henne och fick se hur hennes blick vände sig inåt kroppen.

Med ett litet leende lekande i mungipan lade hon sedan hans ena hand på nedre delen av den svällande magen. Med uppspärrande ögon och tillbakahållen andning märkte Chris små fjäderlätta sparkar mot hans handflata. Han insåg i samma sekund att man kunde bli mer lycklig i livet. Ett stort leende bröt ut i hans ansikte i tanken på att han höll sin beskyddande hand över sitt gossebarn.

Lova betraktade roat hans saliga ansiktsuttryck, och med en kyss på hans kind viskade hon:

“Andas.”

Annonser

Single Post Navigation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: